Ja és una realitat

El nostre grup és una realitat, donem les gràcies a tothom que ho ha fet possible.

Volem donar també la benvinguda a tot ciutadà que hi vulgui participar.

Aquí tenim la nostra carta de presentació:

El grup INICIATIVA CIUTADANA és una entitat independent d’organitzacions polítiques preexistents, format per ciutadans que, des de posicions ideològiques plurals, coincidim a creure en la necessitat d’un nou plantejament de la política d’Andorra.

Els membres de IC simplement volem crear un espai de diàleg i de debat des del qual puguem impulsar processos de reflexió i avaluació d’una nova manera de fer política a Andorra.

Hem constatat que hi ha bastants ciutadans que pensem que els actuals corrents polítics andorrans no són satisfactoris ni representatius de l’opinió ciutadana. Creiem que caldria introduir modificacions valentes tant en l’àmbit governamental com en el comunal.

La nostra heterogeneïtat cultural, fruit de la ràpida transformació demogràfica d’Andorra, ha de ser un instrument al servei de la política, un element integrador i no disgregador.

Pensem que és del tot necessari un nou projecte capaç de fer compatibles totes les sensibilitats, obert a la innovació però també compromès amb el patrimoni heretat. Hem de trencar amb l’actual sistema que ens està portant a esdevenir un país sense cohesió interna. Volem promoure la integració a la vida política de tots els ciutadans, on tothom es senti partícip i representat.

3 respostes a Ja és una realitat

  • Ruben diu:

    Us desitjo molta sort en aquest viatge, m’agrada molt el vostre pensament, espero no canvieu la vostra línia amb el temps, sí no és així teniu el meu vot, encara que necessito temps per aprovar tota la novetat que dieu portar. Em costa creure en un partit que escolti i reflexioni per les necessitats de tota la ciutadania.

  • Sergi diu:

    Gràcies pel teu comentari, ets el primer en esciure’ns, gràcies per l’interés, estem encantat’s que la gent vulgui participar, el següent lema del nostre grup és la transparència, té el calendari de les nostres reunions a http://calendari.iciutadana.net està convidat a vindre. Fins aviat.

  • natalia diu:

    Me sembla molt bona iniciativa ; el poble sofrim totes les concequencies i mai ens demanen res .. ens hem acostumat a la conformitat , i no ha de ser aixi ! Brillant idea que si segueix en aquesta línea , farà que els quatre que es senten al poder abssolut vegin que la gent te molta força i veu ! Qui us critiqui , és que es sent amenaçat !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *