Comunicat IC

Iniciativa Ciutadana informa que, en la reunió celebrada ahir dijous 4 d’octubre per tractar la possibilitat d’elaborar un proposta de llei de responsabilitat política, es va acordar, entre totes les entitats assistents, tirar endavant la proposta i que sigui la plataforma ciutadana AD800 l’encarregada de liderar una taula de treball conjunta.

Tant USDA, SAT, SIPA, AD800, ABA, CFPA, SFD com IC van concloure que, amb la creixent demanda ciutadana i la situació actual del principat, és necessària una llei de responsabilitat política que ha de néixer de la voluntat de tota la població andorrana. És un dret de la ciutadania exigir responsabilitats als seus dirigents polítics, perquè ens afecta a tots els ciutadans: empresaris, assalariats, pensionistes, funcionaris… Es per això que durant els propers dies, es continuarà demanant suport a les diferents entitats del país, tant sindicats de treballadors com associacions cíviques perquè aquesta proposta de llei sorgeixi de tota la ciutadania.

El portaveu d’aquesta taula de treball serà el vicepresident d’AD800, Manel Montoro, amb el suport de tots els sindicats i el partit polític assistents a la reunió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *