Comunicat IC

Iniciativa Ciutadana informa que, avui 4 d’octubre del 2012, té previst reunir-se a porta tancada amb diferents sindicats, plataformes ciutadanes i membres de diferents partits polítics del país per fer balanç dels darrers esdeveniments nacionals i estudiar la creixent demanda ciutadana de la necessitat d’una llei de responsabilitat política. Aquest serà un dels temes principals de la reunió d’avui, la possibilitat i viabilitat de crear una taula de treball per l’estudi i creació d’una proposta de Llei de responsabilitat política on, si és dugués a terme, estaria convidat a participar activament tot aquell grup, persona o partit polític que ho desitgés .

Divendres 5, convocarem a tots els mitjans de comunicació a una roda de premsa per comunicar-vos el que s’ha decidit.

Atentament,

Iniciativa Ciutadana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *