Presentació

INICIATIVA CIUTADANA

Som un grup de ciutadans amb afinitats ideològiques que hem trobat en IC la manera de canalitzar les nostres inquietuds en els temes que afecten a Andorra i al seu futur, que és el nostre. Compartim uns ideals i un tarannà comú basat en la coherència. Les nostres propostes parteixen de la crítica constructiva i de l’aplicació del sentit comú. Fa aproximadament set mesos que vàrem començar aquesta aventura, i en fa cinc que treballem fent reunions setmanals en les que exposem i debatem els nostres punts de vista.

La base de la nostra ideologia està fonamentada en idees social lliberals. Si bé no estem vinculats amb cap grup polític o associació ja existent, la nostra intenció és participar de forma activa en els futurs esdeveniments. La força i les ganes de treballar pel nostre país, és la motivació principal que ens caracteritza.

Immersos com estem ja en el segle XXI, la societat andorrana ha d’evolucionar. Ens hem d’adaptar a la nova situació econòmica i social, i ho hem de fer entre tots, andorrans i residents, perquè al nostre partit tothom és benvingut. La suma de tots és el que ens farà assolir els nous reptes que es plantegen en el món actual.

Si bé les tradicions són la base de la nostra cultura, les noves corrents socials formen part del present i del futur. La qüestió cabdal és preservar la nostra identitat alhora que avancem vers una societat jurídica, social, econòmica i tecnològicament desenvolupada.

La nostra visió de la política que Andorra necessita en aquests moments de crisi, consisteix a aplicar el seny en la despesa. Es tracta de fer més amb menys, amb la finalitat de repercutir les inversions al major nombre de gent possible. No hem de repetir les errades del passat, hem d’afrontar el futur amb solucions viables, sòlides i argumentades.

Hem creat un web on posem a disposició un fòrum de lliure opinió on tothom que ho desitgi pot expressar-se lliurement, dir la seva, fer suggeriments, compartir neguits, etc…

www.iciutadana.net

forum.iciutadana.net


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *