Avís legal

www.iciutadana.net és un domini d'Internet de titularitat

d’ Iniciativa Ciutadana

Iniciativa Ciutadana

Avda) Carlemany nº 68 4 402

Escaldes Engordany (AD700)

Principat d'Andorra

iciutadana@iciutadana.net

1. Condicions d'accés

L'accés al lloc web de www.iciutadana.net comporta l'acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal, i també de la utilització del lloc web, dels seus continguts i serveis de conformitat amb la legislació vigent.
Per aquest motiu us recomanem que llegiu atentament el contingut d'aquest avís si voleu accedir-hi i utilitzar la informació i els serveis que ofereix la pàgina web de www.iciutadana.net

2. Condicions d'ús

L'usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit dels continguts i dels serveis que ofereix aquest lloc web, i a abstenir-se de realitzar activitats il·legals, il·lícites o contràries a la bona fe i a l'ordre públic; de tota activitat dirigida a suplantar qualsevol persona física o jurídica; d'interferir, alterar, eludir, desconnectar o manipular el sistema, els servidors, les xarxes, els continguts o qualsevol dels dispositius de protecció o sistemes de seguretat que puguin estar instal·lats.

En cas d'incompliment de les condicions d'accés i d'ús d'aquest lloc web es prendran, sense previ avís, les mesures necessàries per evitar les activitats i les conductes descrites.

3. Objecte

IC mitjançant aquest lloc web pretén fomentar l'accés del públic a la informació relativa al nostre grup i la comunicació amb aquest.

4. Continguts

L'usuari assumeix, coneix i accepta que la informació continguda en aquest lloc web és merament informativa; els continguts del lloc web poden ser inexactes, contenir errors o no estar degudament actualitzats, tanmateix www.iciutadana.net posarà tots els mitjans possibles per corregir-los o esmenar-los.
Els continguts, l'organització i els enllaços han estat seleccionats per www.iciutadana.net

www.iciutadana.net es reserva el dret de modificar, actualitzar, afegir o eliminar els continguts del lloc web, i també limitar o impedir l'accés, ja sigui temporalment ja sigui definitivament, sense notificació prèvia.

5. Exempció de responsabilitats

D'accés
www.iciutadana.net no es fa responsable dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin derivar-se de la disponibilitat i la continuïtat tècnica del funcionament del lloc web.
www.iciutadana.net no es fa responsable dels danys que es puguin causar en els equips dels usuaris com a conseqüència de l'existència de possibles virus informàtics que l'usuari pugui contraure a causa de la navegació pel lloc web.


Contingut
La responsabilitat de l'ús de la informació continguda al lloc web és del mateix usuari.
www.iciutadana.net no pot garantir la inexistència d'errors en l'accés al lloc web, en els seus continguts ni que aquests es trobin totalment actualitzats, tanmateix posarà tots els mitjans possibles per corregir-los o esmenar-los.
www.iciutadana.net no es fa responsable en cap cas dels continguts, de les informacions o de les imatges que no depenguin del lloc web, ni estiguin gestionats per www.iciutadana.net; dels danys i perjudicis de tota naturalesa que es puguin derivar per part de tercers a través del lloc web.

6. Drets de propietat intel·lectual

Els continguts i els elements gràfics que formen part del lloc web  www.iciutadana.net difosos a través d'aquest mateix lloc web són de titularitat exclusiva de www.iciutadana.net

Queda prohibida la reproducció total o parcial dels continguts d'aquesta web sense autorització expressa. No obstant això, s'autoritza la reproducció dels continguts del lloc web www.iciutadana.net sempre que s'esmenti la font, llevat que s'indiqui el contrari.

7. Enllaços

La presència a www.iciutadana.net d'enllaços a altres webs externes (enllaços) té un caràcter merament informatiu. Per tant, www.iciutadana.net no es responsabilitza ni dóna cap tipus de garantia respecte a les informacions, opinions i conceptes que s'emetin, es publiquin o es distribueixin en aquests enllaços, i tampoc es responsabilitza dels danys i perjudicis que puguin generar els productes o serveis oferts a través d'aquests enllaços.
Aquest avís legal afecta únicament i exclusivament el lloc web www.iciutadana.net, i no d'altres llocs web que eventualment es pugin consultar mitjançant enllaços, ni els enllaços d'altres llocs webs continguts a www.iciutadana.net